Keuring houtbewerkingsmachines - Header
Over ons totaalpakket

Keuring

Houtbewerkings- machines

Onze voordelen:

  • Voldoen aan verplichte wetgeving
  • Benodigde jaarlijkse inspectie
  • Wij keuren bij u op locatie
  • Ruime ervaring in machinekeuring

Voor het keuren van houtbewerkingsmachines kunt u terecht bij CE-ESTER. Wij zorgen dat onder andere uw zaagtafels, boormachines en freesmachines worden gekeurd en de juiste certificering krijgen.

Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER

GECERTIFICEERDE HOUTBEWERKINGSMACHINES

Het keuren van houtbewerkingsmachines vergt precisie, omdat dit de machines zijn waarmee u producten creëert en bewerkt. Belangrijk dus dat deze precies werken en veilig zijn. Want veiligheid op de werkvloer staat voorop. Als bedrijf wilt u uw personeel beschermen tegen enige vorm van risico. Wanneer u uw houtbewerkingsmachines regelmatig laat keuren worden incidenten voorkomen. Tevens kiest u zo voor continuïteit op de werkvloer.

Onze opgeleide en gecertificeerde keurmeesters voeren alle nodige keuringen uit om uw houtbewerkingsmachines te kunnen certificeren. Het laten uitvoeren van een periodieke keuring is verplicht.

Indien nodig kunnen wij de houtbewerkingsmachines ook repareren of onderhoud hieraan uitvoeren. Wij keuren onder andere zaagtafels, boormachines, freesmachines, wandzagen, afzuiginstallaties en formaatzagen.

Mist u een houtbewerkingsmachine in het rijtje? En bent u benieuwd wat hiervoor de geldende richtlijnen zijn en of wij deze voor u kunnen keuren? Neem dan contact op en stel uw vragen!

Uw houtbewerkingsmachines laten keuren?

prijs op maat

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst

Het keuren van houtbewerkingsmachines

Kies voor veiligheid

Bent u op zoek bent naar een bedrijf voor het gecertificeerd uitvoeren van keuringen voor uw houtbewerkingsmachines of werkplaatsmachines? Dan bent u bij CE-ESTER aan het juiste adres. Wij voeren alle benodigde keuringen uit en zorgen voor optimaal veilig werken.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw houtbewerkingsmachines aan te passen naar de huidige richtlijnen? Ook dan kunt u bij CE-ESTER terecht. Wilt u uw machines beter beschermen? Wij helpen u ook hiermee verder.

Keuring houtbewerkingsmachines - Tekst

Ook voor onderhoud en reparatie van machines kunt u bij ons terecht. Op deze manier kunnen deze houtbewerkingsmachines vervolgens gekeurd worden en ontvangt u de juiste certificering. Uw houtbewerkingsmachines voldoen weer aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volledige reparatie, bescherming, het onderhoud en de certificering van houtbewerkingsmachines. Onze ervaring speelt een belangrijke rol in onze kwaliteit. Wij zijn de juiste partij voor u! CE-ESTER staat voor veilig werken. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines en arbeidsmiddelen in een passende werkomgeving.

Bent u benieuwd geworden naar wat CE-ESTER voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Wij kunnen u meer informatie geven en uw vragen beantwoorden. Hopelijk tot snel!

Meer informatie
Keuring houtbewerkingsmachines - Voordelen

CE-ESTER

ONZE VOORDELEN

CE-ESTER staat voor veilig werken. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een passende werkomgeving.

  • Gecertificeerd partner
  • Professionele aanpak
  • Reparatie van arbeidsmiddelen
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
  • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem
Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Kunnen keuringen bij ons op locatie plaatsvinden?

Ja, wij keuren vrijwel alle arbeidsmiddelen en machines op locatie. Zowel bij u op het bedrijf als op de locatie waar u op dat moment aan het werk bent.

Aanhangers worden in onze goed uitgeruste werkplaats gekeurd.

Krijgen wij een seintje als de machines herkeurd moeten worden?

U krijgt automatisch een herinnering wanneer het weer tijd is voor herkeuring. Dit gebeurt via ons online materieelbeheersysteem.

Hoeveel werkonderbrekingen zijn er tijdens de keuring?

Doordat wij al uw machines en arbeidsmiddelen keuren is er slechts 1 werkonderbreking nodig.

Samen met u plannen we in welke datum of datums het beste uitkomen en welke machines en arbeidsmiddelen als eerst gekeurd gaan worden.

Wat gebeurt er met de afgekeurde arbeidsmiddelen?

In overleg met de klant worden deze ter plaatse gerepareerd of er wordt er een offerte uitgebracht voor het herstel van het arbeidsmiddel.

Vragen betreft de keuringscertificaten?

Ontvangen wij een keuringscertificaat?

Ja, nadat uw machines of arbeidsmiddelen zijn goedgekeurd ontvangt u de juiste certificaten. U kunt dan aantonen dat de machines inderdaad naar behoren functioneren en goedgekeurd zijn om mee te werken.

Ik heb nog geen certificaten van mijn gekeurde arbeidsmiddelen ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

De certificaten kunt u terug vinden in uw persoonlijke omgeving. Hiervoor heeft u inloggegevens ontvangen. Indien dit niet het geval is, kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Waar kan ik mijn certificaten downloaden?

U kunt inloggen op uw persoonlijke omgeving via https://ce-ester.centix.com/Login.aspx met uw persoonlijke inlogcode. Heeft u geen persoonlijke inlogcode dan kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Ik ben mijn CENTIX wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze wijzigen?

Via https://ce-ester.centix.com/resetpassword.aspx kunt u uw wachtwoord wijzigen of een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wat is het verschil tussen keuren, inspecteren, kalibreren en valideren?

Keuren: Dit is wettelijk verplicht volgens de verzekerings- of NEN-normen. Na het keuren ontvangt u een rapportage / goedkeur sticker.

Inspecteren: Dit wordt niet wettelijk verplicht gesteld. Maar het helpt wel om machinestilstand te voorkomen.

Kalibreren: Het vergelijken van een apparaat of systeem met een standaard om de afwijking / eigenschappen vast te stellen.

Valideren: Het controleren van een methode of waarde op de juistheid en geldigheid.