Werkplaats machines keuren - Header - Werkplaatsmachines
Over ons totaalpakket

WERKPLAATSMACHINES KEUREN

Onze voordelen:

  • Voldoen aan verplichte wetgeving
  • Benodigde jaarlijkse inspectie
  • Wij keuren bij u op locatie
  • Ruime ervaring in machinekeuringen

CE-ESTER is uw partij voor het keuren van werkplaatsmachines. Dit geldt voor houtbewerkingsmachines en metaalbewerkingsmachines. Daarnaast kunnen wij reparaties uitvoeren en machines onderhouden.

Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER

VEILIGE WERKPLAATS MACHINE

Het keuren van werkplaatsmachines vergt precisie omdat dit de machines zijn waarmee u producten creëert en bewerkt. Deze producten wilt u natuurlijk afleveren met de hoogste kwaliteit en daarvoor zijn ook optimaal werkende machines van groot belang.

CE-ESTER keurt uw werkplaatsmachines en zorgen voor deze optimale werking. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde keurmeesters voeren alle keuringen met uiterste zorg uit. Vervolgens verstrekken we u de juiste certificaten. U kunt vervolgens aantonen dat de machines inderdaad naar behoren werken en gekwalificeerd zijn om mee te werken.

We willen u graag snel van dienst zijn en doen er alles aan om de tijd dat de machines buiten gebruik zijn, voor de keuring, zo kort mogelijk te houden. Zo heeft u straks in korte tijd veilige en gecertificeerde werkplaatsmachines.

Het voordeel van machines keuren is ook dat je eerder signaleert dat er iets mis kan zijn met de machine en daarmee uitval vroegtijdig voorkomt. Een win-win situatie!

Uw werkplaatsmachine laten keuren?

prijs op maat

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst

KIES VOOR VEILIGHEID

HET KEUREN VAN WERKPLAATSMACHINES

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor het gecertificeerd uitvoeren van keuringen voor uw werkplaatsmachines dan bent u bij CE-ESTER aan het juiste adres. Bij het keuren van houtbewerkingsmachines kunt u denken aan zaagtafels, boormachines, freesmachines, wandzagen, afzuiginstallaties, formaatzagen, etc.

Bij het keuren van metaalbewerkingsmachines kunt u denken aan draai- en freesbanken, kolomboormachines, zaagmachines, knipscharen, zetbanken, werkplaatspersen, etc.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw werkplaatsmachines aan te passen naar de huidige richtlijnen? Ook dan kunt u bij CE-ESTER terecht. Wij helpen u ook hiermee verder.

werkplaats machines keuren - content

Voor onderhoud en reparaties aan uw werkplaatsmachines kunt u bij ons terecht. Mochten we een machine onverhoopt niet kunnen goedkeuren, dan kunnen wij eerst verzorgen dat deze wordt gerepareerd of dat er onderhoud wordt gepleegd. Vervolgens kunnen wij de machine alsnog goedkeuren en de certificaten aanleveren!

Het is ideaal dat CE-ESTER tegen een net tarief ook repareert.

Willem den Hartog – Den Hartog Riet

Bent u benieuwd geworden naar wat CE-ESTER voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. We vertellen u meer en ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Hopelijk tot snel!

Meer informatie
Werkplaats machines keuren - Team

CE-ESTER

ONZE VOORDELEN

CE-ESTER staat voor veilig werken. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een passende werkomgeving.

  • Gecertificeerd partner
  • Professionele aanpak
  • Reparatie van arbeidsmiddelen
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
  • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem
Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Kunnen keuringen bij ons op locatie plaatsvinden?

Ja, wij keuren vrijwel alle arbeidsmiddelen en machines op locatie. Zowel bij u op het bedrijf als op de locatie waar u op dat moment aan het werk bent.

Aanhangers worden in onze goed uitgeruste werkplaats gekeurd.

Krijgen wij een seintje als de machines herkeurd moeten worden?

U krijgt automatisch een herinnering wanneer het weer tijd is voor herkeuring. Dit gebeurt via ons online materieelbeheersysteem.

Hoeveel werkonderbrekingen zijn er tijdens de keuring?

Doordat wij al uw machines en arbeidsmiddelen keuren is er slechts 1 werkonderbreking nodig.

Samen met u plannen we in welke datum of datums het beste uitkomen en welke machines en arbeidsmiddelen als eerst gekeurd gaan worden.

Wat gebeurt er met de afgekeurde arbeidsmiddelen?

In overleg met de klant worden deze ter plaatse gerepareerd of er wordt er een offerte uitgebracht voor het herstel van het arbeidsmiddel.

Vragen betreft de keuringscertificaten?

Ontvangen wij een keuringscertificaat?

Ja, nadat uw machines of arbeidsmiddelen zijn goedgekeurd ontvangt u de juiste certificaten. U kunt dan aantonen dat de machines inderdaad naar behoren functioneren en goedgekeurd zijn om mee te werken.

Ik heb nog geen certificaten van mijn gekeurde arbeidsmiddelen ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

De certificaten kunt u terug vinden in uw persoonlijke omgeving. Hiervoor heeft u inloggegevens ontvangen. Indien dit niet het geval is, kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Waar kan ik mijn certificaten downloaden?

U kunt inloggen op uw persoonlijke omgeving via https://ce-ester.centix.com/Login.aspx met uw persoonlijke inlogcode. Heeft u geen persoonlijke inlogcode dan kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Ik ben mijn CENTIX wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze wijzigen?

Via https://ce-ester.centix.com/resetpassword.aspx kunt u uw wachtwoord wijzigen of een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wat is het verschil tussen keuren, inspecteren, kalibreren en valideren?

Keuren: Dit is wettelijk verplicht volgens de verzekerings- of NEN-normen. Na het keuren ontvangt u een rapportage / goedkeur sticker.

Inspecteren: Dit wordt niet wettelijk verplicht gesteld. Maar het helpt wel om machinestilstand te voorkomen.

Kalibreren: Het vergelijken van een apparaat of systeem met een standaard om de afwijking / eigenschappen vast te stellen.

Valideren: Het controleren van een methode of waarde op de juistheid en geldigheid.