terug naar alle vacatures

Planner

“Ben jij een meester in plannen en gedreven om als vriendelijk en deskundig aanspreekpunt voor onze klanten te fungeren? CE-ESTER heeft dé perfecte uitdaging voor jou als Planner! Jouw doordachte aanpak en organisatietalent komen volledig tot hun recht terwijl je onze keurmeesters efficiënt inplant en materieel keuringen vlekkeloos organiseert. Als onmisbare schakel ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij je vragen beantwoordt, advies geeft en zorgt voor maximale klanttevredenheid.”

CE-ESTER Keuringsbedrijf is de specialist op het gebied van het keuren van technische arbeidsmiddelen en machines.

In 2023 hebben we ons kantoor team klaargestoomd en uitgebreid om hiermee op een duurzame manier de groei van keurmeesters en klanten bij te houden. We ontvangen steeds vaker nieuwe klanten die een bredere wens hebben dan alleen hun middelen laten keuren waarbij het beheer van deze middelen door ons wordt uitgevoerd. Of klanten die hulp kunnen gebruiken bij het plannen van alle keuringen in een relatief korte periode. Nu het team is ingewerkt en we verder groeien, is er behoefte aan een 3e Planner!

Functieomschrijving
Als Planner bij CE-ESTER speel je een cruciale rol in het inplannen van onze keurmeesters en het plannen van keuringen voor onze klanten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten verschillende belangrijke aspecten, waardoor jij een onmisbare schakel bent binnen ons team.

Jij zorgt ervoor dat onze keurmeesters efficiënt worden ingepland op basis van hun expertise, beschikbaarheid en de locatie van de klanten. Dankzij jouw doordachte aanpak kunnen onze keurmeesters hun werkzaamheden optimaal uitvoeren en dragen ze bij aan de veiligheid en kwaliteit van technische arbeidsmiddelen en machines.

Daarnaast vervul je een essentiële rol in het klantcontact. Jij fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en staat hen vriendelijk en professioneel te woord. Je beantwoordt vragen over het keuringsproces, geeft deskundig advies en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties behoren tot de kern van jouw functie, waardoor klanten graag bij ons terugkomen voor hun keuringsbehoeften.

Maar daar houdt het niet op. Als Planner met een commerciële insteek ben je voortdurend alert op nieuwe kansen. Je identificeert mogelijkheden om onze diensten uit te breiden en speelt in op klantbehoeften. Je begrijpt dat klanttevredenheid en zakelijk succes hand in hand gaan, en je draagt met jouw commerciële inzicht bij aan de verdere ontwikkeling en groei van CE-ESTER.

In deze veelzijdige functie als Planner combineer je dus niet alleen jouw organisatorische talent voor het inplannen van keurmeesters, maar heb je ook een belangrijke rol in het klantcontact. Dankzij jouw inzet kunnen we als bedrijf onze klanten de best mogelijke service bieden en onze positie in de markt versterken.

CE-ESTER

Wat bieden wij jou?

Uiteraard mag jij ook iets van ons verwachten. Wij bieden je:

 • Een goed salaris
 • Laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding
 • Een jaarcontract met uitzicht op daarna gelijk een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
 • Pensioensregeling volgens CAO Metaal en Techniek
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • Aandacht voor verdeling tussen werk en privé
 • Sportabonnement bij Pro Fitness
 • Gemotiveerde teamspelers met passie voor techniek
 • Samen vieren van successen
 • De wekelijkse VrijMiBo(rrel)
 • Bedrijfsuitjes en de jaarlijkse familie BBQ

En jouw persoonlijkheid

We zien graag dat je je bij ons op je gemak voelt, omdat we streven naar een langdurige samenwerking die past bij onze bedrijfscultuur. Daarom hebben we een aantal eigenschappen beschreven en als je jezelf hierin herkent, moedigen we je zeker aan om bij ons te solliciteren.

 • Je bent communicatief vaardig en voelt sociale situaties goed aan.
 • Je straalt positieve energie uit, neemt af en toe de tijd voor zelfreflectie en schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is.
 • En, afspraak is afspraak.

Zo werkt ons sollicitatieproces

1
2
3
4

Stap 1: Solliciteren

Solliciteer hier op jouw nieuwe baan.

Stap 2: Contact

Wij nemen contact met jou op.

Stap 3: Gesprek

We plannen een gesprek in bij ons in Lexmond om kennis te maken.

Stap 4: Welkom bij ons team

Je ontvangt van ons een aanbieding. Na akkoord met het contract verwelkomen we je graag in ons team.

Direct solliciteren

Bel of mail Eef gerust, hij kan je alles vertellen over deze baan!
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Waar kom je terecht?

Wij zijn werkzaam in diverse industrieën, van een staalbedrijf tot aan energiebedrijf, in heel Nederland en sporadisch in België. Wij keuren werkplaatsmachines, en daarnaast ook elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen in het algemeen.

Bij ons bedrijf heerst een cultuur waarin we streven naar een perfecte balans tussen slim werken en plezier maken. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaand werk en het voorstellen van procesoptimalisaties, omarmen we ook een sfeer van informele gezelligheid en humor. Hier bij CE-ESTER is er altijd ruimte om je mening te uiten en jezelf te zijn. We geloven dat een positieve en open werkomgeving bijdraagt aan een succesvol team en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.