terug naar alle vacatures

Keurmeester Arbeidsmiddelen

CE-ESTER is de marktleider op het gebied van keuren van technische arbeidsmiddelen en machines. Met als specialisatie metaal- en houtverwerkende machines maak jij onze klanten blij met veilige machines.

Wij zijn het enige bedrijf dat alle arbeidsmiddelen keurt waardoor geen dag hetzelfde is. Met onze bedrijfsbus, die is uitgerust met een op maat gemaakte inrichting en een vet audiosysteem, ga je naar onze klanten op unieke locaties.

Wil je ook nog eens een erg goed salaris verdienen? Neem dan vrijblijvend contact op om verder te praten over deze functie als Keurmeester Arbeidsmiddelen.

Jouw profiel
Als keurmeester ben je onze ambassadeur en zorg je er elke dag weer voor dat alle middelen veilig gebruikt kunnen worden. Je houdt je onder andere met de volgende werkzaamheden bezig:

 • Na een korte inwerkperiode met een buddy ga je zelfstandig naar een klant en keurt daar op locatie hun arbeidsmiddelen. Het verwerken doe je digitaal in een app. De keuringen bespreek je na afloop met de klant en je geeft advies.
 • Je beoordeelt arbeidsmiddelen als NEN3140 elektrisch ( hand-)gereedschap, accu handgereedschap, klimmateriaal, valbeveiliging, stroom verdeelkasten en motorisch gereedschap op veiligheidsaspecten.
 • Je voert direct kleine (technische) reparaties uit en je stelt bijvoorbeeld een beschermkap weer goed af. De rapportage verwerk je super makkelijk in een app op je tablet waar een checklist per machine in zit (wij werken volledig digitaal).

CE-ESTER

Wat bieden wij jou?

Uiteraard mag jij ook iets van ons verwachten. Wij bieden je:

 • Een lekker salaris tussen €3200,- – €3500,- /40 uur, op basis van ervaring
 • Een jaarcontract met uitzicht op daarna gelijk een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf; vanuit functie Keurmeester Arbeidsmiddelen kun je al snel doorstromen naar Keurmeester Werkplaatsmachines. Daarnaast kun je ook specialiseren in meerdere disciplines naast je huidige functie
 • Pensioensregeling volgens CAO Metaal en Techniek
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf – van Keurmeester WPM kan je al snel doorstromen door je specialiseren in meerdere disciplines
 • Sportabonnement bij Pro Fitness en gratis Fruit op de Zaak
 • Samen vieren van successen, de wekelijkse VrijMiBo(rrel), de bedrijfsuitjes en de jaarlijkse familie BBQ

CE-ESTER Keuringsbedrijf B.V. beschikt over het NEN-EN-ISO 9001-certificaat, is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie.

En jouw persoonlijkheid

We zien graag dat je je bij ons op je gemak voelt, omdat we streven naar een langdurige samenwerking die past bij onze bedrijfscultuur. Daarom hebben we een aantal eigenschappen beschreven en als je jezelf hierin herkent, moedigen we je zeker aan om bij ons te solliciteren.

 • Je werkt gestructureerd en je kunt overweg met een tablet (digitale werkbonnen).
 • Je bent communicatief vaardig en voelt sociale situaties goed aan.
 • Je straalt positieve energie uit, neemt af en toe de tijd voor zelfreflectie en schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is.
 • En, afspraak is afspraak.

Zo werkt ons sollicitatieproces

1
2
3
4
5

Stap 1: Solliciteren

Solliciteer hier op jouw nieuwe baan.

Stap 2: Contact

Wij nemen contact met jou op.

Stap 3: Gesprek

We plannen een gesprek in bij ons in Lexmond om kennis te maken.

Stap 4: Meeloopdag

Je loopt een dag(deel) mee met een keurmeester en bespreken gelijk hoe het ging.

Stap 5: Welkom bij ons team

Je ontvangt van ons een aanbieding. Na akkoord met het contract verwelkomen we je graag in ons team.

Direct solliciteren

Vragen? Bel of mail met Dirk, hij kan je als Bedrijfsleider alles vertellen over deze baan!
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Waar kom je terecht?

Wij zijn werkzaam in diverse industrieën, van een staalbedrijf tot aan energiebedrijf, in heel Nederland en sporadisch in België. Wij keuren werkplaatsmachines, en daarnaast ook elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen in het algemeen.

Bij ons bedrijf heerst een cultuur waarin we streven naar een perfecte balans tussen hard werken en plezier maken. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, omarmen we ook een sfeer van informele gezelligheid en humor. Hier is er altijd ruimte om je mening te uiten en jezelf te zijn. We geloven dat een positieve en open werkomgeving bijdraagt aan een succesvol team en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Wij rijden met nette bedrijfswagens (veelal Ford Custom L2) waar een perfect op maat gemaakte professionele inrichting in zit. Alles heeft een eigen plek en met jouw mobiele werkbank kan je op de juiste werkhoogte je keurwerk doen.