terug naar alle vacatures

Keurmeester & Projectleider Arbeidsmiddelen

CE-ESTER is de marktleider op het gebied van keuren van technische arbeidsmiddelen en machines. Met als specialisatie metaal- en houtverwerkende machines maak jij onze klanten blij met veilige machines. 

Wij zijn het enige bedrijf dat alle arbeidsmiddelen keurt waardoor geen dag hetzelfde is. Met onze bedrijfsbus, die is uitgerust met een op maat gemaakte inrichting en een vet audiosysteem, ga je naar onze klanten op unieke locaties.

In het team van Keurmeesters Arbeidsmiddelen zijn we op zoek naar een ervaren keurmeester/monteur die als projectleider de keuringen bij klanten met meer dan 500 beheerobjecten in goede banen kan leiden. Ook vind je het interessant om je leidinggevende vaardigheden (verder) te ontwikkelen in het aansturen van collega keurmeesters. Ook het aansturen van planningen en keuringen door derden pak jij met plezier op.

Wil je ook nog eens een erg goed salaris verdienen? Neem dan vrijblijvend contact op om verder te praten over deze functie als Keurmeester & Projectleider Arbeidsmiddelen.

Jouw profiel
Als keurmeester en projectleider ben je onze ambassadeur en zorg je er elke dag weer voor dat alle middelen veilig gebruikt kunnen worden. Naast bovengenoemde houd je o.a. ook met de volgende werkzaamheden bezig:

 • Na een inwerkperiode met een buddy ga je zelfstandig naar een klant en keurt daar op locatie hun arbeidsmiddelen. Het verwerken doe je digitaal in een app. De keuringen bespreek je na afloop met de klant en geeft advies.
 • Je beoordeelt arbeidsmiddelen als NEN3140 elektrisch ( hand-)gereedschap, accu handgereedschap, klimmateriaal, valbeveiliging, stroom verdeelkasten en motorisch gereedschap op veiligheidsaspecten, etc, etc.
 • Je voert direct kleine (technische) reparaties uit en je stelt bijvoorbeeld een beschermkap weer goed af. De rapportage verwerk je super makkelijk in een app op je tablet waar een checklist per machine in zit (wij werken volledig digitaal).
 • Verder fungeer je als projectleider als centraal aanspreekpunt voor alle belanghebbenden bij grotere keuringsprojecten met klanten, inspecteurs, technici en je interne teams.

CE-ESTER

Wat bieden wij jou?

Uiteraard mag jij ook iets van ons verwachten. Wij bieden je:

 • Een lekker salaris tussen €3200-€3500 /40 uur, op basis van ervaring
 • Een jaarcontract met uitzicht op daarna een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf, qua functie of in disciplines
 • Pensioenregeling volgens CAO Metaal en Techniek
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden en aandacht voor verdeling tussen werk en privé
 • Sportabonnement bij Pro Fitness en gratis Fruit op de Zaak
 • Samen vieren van successen, de wekelijkse VrijMiBo(rrel), de bedrijfsuitjes en de jaarlijkse familie BBQ

En jouw persoonlijkheid

We zien graag dat je je bij ons op je gemak voelt, omdat we streven naar een langdurige samenwerking die past bij onze bedrijfscultuur. Daarom hebben we een aantal eigenschappen beschreven en als je jezelf hierin herkent, moedigen we je zeker aan om bij ons te solliciteren.

 • Je werkt gestructureerd en je kunt overweg met werken met een tablet (digitale werkbonnen).
 • Je bent communicatief vaardig en voelt sociale situaties aan.
 • Je straalt positieve energie uit, neemt af en toe de tijd voor zelfreflectie en schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is
 • En, afspraak is afspraak.

Zo werkt ons sollicitatieproces

1
2
3
4
5

Stap 1: Solliciteren

Solliciteer hier op jouw nieuwe baan.

Stap 2: Contact

Wij nemen contact met jou op.

Stap 3: Gesprek

We plannen een gesprek in bij ons in Lexmond om kennis te maken.

Stap 4: Meeloopdag

Je loopt een dag(deel) mee met een keurmeester en bespreken gelijk hoe het ging.

Stap 5: Welkom bij ons team

Je ontvangt van ons een aanbieding. Na akkoord met het contract verwelkomen we je graag in ons team.

Direct solliciteren

Vragen? Bel of mail met Dirk, hij kan je als Bedrijfsleider alles vertellen over deze baan!
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Waar kom je terecht?

Wij zijn werkzaam in diverse industrieën, van een staalbedrijf tot aan energiebedrijf, in heel Nederland en sporadisch in België. Wij keuren werkplaatsmachines, maar daarnaast ook elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen in het algemeen. De sfeer binnen het bedrijf is collegiaal, gezellig en ambitieus. Bij ons hangt er ook een informele sfeer waarbij er inderdaad ruimte is om te zeggen wat je vindt.

Wij rijden met nette bedrijfswagens (veelal Ford Custom L2) waar een perfect op maat gemaakte professionele inrichting in zit. Alles heeft een eigen plek en met jouw mobiele werkbank kan je op de juiste werkhoogte je keurwerk doen.