CE-ESTER

Werken bij

CE-ESTER maakt zich sterk voor vakkundige arbeidsmiddelen keuringen door professionele specialisten. Wij zijn werkzaam in diverse industrieën, van staal- tot aan energiebedrijven, in heel Nederland en sporadisch in België.

We groeien en daarom zijn wij op zoek naar versterking in ons team!

Keurmeester aan het woord:

“Dit is werk wat ik interessant vind en geeft vastigheid, want mijn werkgever is echt goed voor zijn mensen. Er wordt geluisterd naar elkaar, ook met de nodige humor en we weten van elkaar waar we mee bezig zijn.

Het werd me al eerder aangeboden en nu we groeien ga ik het doen ook. En dat is de opleiding tot keurmeester Hef- en Hijsmiddelen, dát noem ik vooruitgang, voor allebei. Ja, hier blijf ik nog wel even hoor!”

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Dan maken we graag kennis. Laat je interesse, met of zonder CV of motivatie, achter bij de functie die je aanspreekt.

Kom jij ons team versterken?

OVERZICHT VACATURES

NIEUW

Projectcoördinator Keuringen en Beheer

Als Projectcoördinator voor onze grote klanten binnen het keuringsbedrijf ben je kort gezegd verantwoordelijk voor het coördineren van de keuringsprojecten voor deze belangrijkste bestaande- én nieuwe klanten.
Bekijk vacature

NIEUW

Assistent Bedrijfsleider

Als Assistent Bedrijfsleider ben je o.a. verantwoordelijk voor het algemene management en de operationele activiteiten van ons bedrijf.

Interesse in de functie?
Bekijk vacature

NIEUW

Marketing & Communicatie specialist

Zoek jij als (junior) marketeer en communicatie liefhebber een uitdagende baan bij onze groeiende organisatie in Lexmond? Dan is dit de vacature voor jou!
Bekijk vacature

Keurmeester Brandpreventie

Met als specialisatie Brandpreventie maak jij onze klanten blij met veilige- en goedgekeurde preventiemiddelen.

CE-ESTER heeft dé perfecte uitdaging voor jou!
Bekijk vacature

Keurmeester Arbeidsmiddelen

Ben jij een aanpakker en een technicus in hart en nieren? Dan zou jij wel eens onze nieuwe keurmeester kunnen zijn!

We maken graag kennis met jou.
Bekijk vacature

WORDT VERWACHT

Keurmeester Werkplaatsmachines

Als keurmeester ben je een ambassadeur van het bedrijf en zorg je elke dag weer voor machines die veilig te gebruiken zijn.

Interesse in de functie?
Bekijk vacature

WORDT VERWACHT

Keurmeester & Projectleider Arbeidsmiddelen

In ons team zijn we op zoek naar een ervaren keurmeester/monteur die als projectleider de keuringen bij klanten met meer dan 500 beheerobjecten in goede banen kan leiden.
Bekijk vacature

WORDT VERWACHT

Keurmeester Hef- en Hijsmiddelen

Als keurmeester ben je onze ambassadeur en zorg je er elke dag weer voor dat alle hef- en hijsmiddelen veilig gebruikt kunnen worden.

We maken graag kennis met jou.
Bekijk vacature

WORDT VERWACHT

Keurmeester Magazijnstellingen

Als keurmeester ben je onze ambassadeur en zorg je er elke dag weer voor dat alle magazijnstellingen veilig gebruikt kunnen worden.

We maken graag kennis met jou.
Bekijk vacature

INGEVULD

Planner

Als Planner bij CE-ESTER speel je een cruciale rol in het inplannen van onze keurmeesters en het plannen van keuringen voor onze klanten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten verschillende belangrijke aspecten, waardoor jij een onmisbare schakel bent binnen ons team.
Bekijk vacature