Schunk Carbon Technology B.V.

Schunk Carbon Technology B.V. kwam bij ons met een bijzonder vraagstuk: ze waren een nieuw bedrijfspand aan het ontwikkelen, waar ze hun machines naar toe wilden verhuizen. Veel machines waren echter al tientallen jaren oud en hadden een update nodig qua veiligheid. Daar kwamen wij in beeld.

Schunk gebruikt specialistische slijpmachines waarmee ze diverse bewerkingen aan koolborstels doen. Dat maakt Schunk een unieke speler in de markt, maar er is ook geen bedrijf in Nederland te vinden dat deze machines aanpast. Dat komt omdat de machines niet meer te koop zijn. Ze zijn voor Schunk en hun specifieke productieproces – die al zeventig (in principe is het al wel meer dan zeventig jaar een zelfde proces maar zijn enkele machines moderner geworden) jaar hetzelfde is – echter wel onmisbaar. Daarop hebben wij onze bestaande oplossingen aangepast zodat het op de machines van Schunk passend gemaakt kon worden.

Sales manager Michiel Luijt over de samenwerking: ‘Wat we zo fijn vonden aan CE-ESTER Keuringsbedrijf / Machine Safety is dat ze echt meedenken, daarin zit hun toegevoegde waarde. De communicatie was prettig en we hebben echt samengewerkt om het tot een succes te maken. Ook hoe ze alles neer hebben gezet was gewoon goed. De machines zijn nu weer veilig en de omgang ermee gaat ook steeds beter. We zijn heel blij met het resultaat.’

Stel een vraag
Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER bij

Schunk Carbon Technology B.V.

  Project - Schunk Carbon Technology B.V.