Lasbedrijf Alphen

Als één van de weinige containerbouwers in Nederland, zijn machines voor Lasbedrijf Alphen uit Koudekerk aan den Rijn van groot belang. Jarenlang deed de leverancier van hun machines de keuringen maar die stopte ermee. Toen vervolgens een deel van de werkplaatsmachines werd afgekeurd, klopte het bedrijf bij CE-ESTER aan voor een safety upgrade.

Zo gezegd zo gedaan. Het leuke hiervan is dat hun oude Keuringsbedrijf ons bij Lasbedrijf Alphen had aangeraden, omdat wij “keuren zoals het hoort”. De klant was namelijk echt op zoek naar kwaliteit. Omdat wij niet alleen elektrische apparaten keuren, maar ook de NEN 3140 en de wetgeving arbeidsmiddelen meenemen, wisten ze bij Lasbedrijf Alphen zeker dat het goed zou komen.

‘We zijn heel positief over de diensten van CE-ESTER’, zegt Sandra van Luinen. ‘De communicatie was duidelijk en er werd heel oplossingsgericht gewerkt door ze. Het was voor ons een hele opluchting dat we dankzij hun creatieve oplossingen geen nieuwe machines aan hoefden te schaffen. Iedereen is blij met de aangepaste machines, ze zien het als toegevoegde waarde voor hun eigen veiligheid.’

Stel een vraag
Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER bij

Lasbedrijf Alphen

  Project - Lasbedrijf Alphen