Innovatief in hout

Foreco

Voor onze nieuwe klant Foreco, met vestigingen in Dalfsen en Noordeloos, mochten wij een mooi project maken. Naast de werkplaats machinekeuringen hebben wij 12 nieuwe elektrische kettingtakels met duwloopkat en monorailbaan toebehoren mogen leveren en installeren. Hiernaast hebben wij vanaf de oude locatie nog eens 5 bestaande elektrische kettingtakels omgehangen en uiteraard beproefd en gekeurd opgeleverd.

Werkplaats chef Dingo de Jong verteld: We hebben elektrische kettingtakels die al 30 jaar meegaan en we willen dezelfde kwaliteit ook voor in onze nieuwe werkplaats. Door een gezamenlijke relatie werden wij op CE-ESTER gewezen, samen met hen hebben we na onderling overleg gekozen voor hetzelfde product. De voordelen: de kwaliteit geeft een lange levensduur, makkelijk uitwisselbare bedieningskabel (met stekkerverbinding). Indien er een defect aan de besturingskabel zich voordoet is de stilstand tijd zeer beperkt omdat wij deze zelf kunnen uitwisselen. De loopkatten hebben volstalen wielen (i.p.v. gegoten wielen) deze slijten minder snel en kunnen niet breken, veiligheid voor onze mensen staat bovenaan.

Rema Holland importeert Elephant kettingtakels al meer dan 50 jaar en CE-ESTER is officieel dealer van alle REMA hijs- en hefmiddelen. Alle spareparts voor deze kettingtakels zijn uit voorraad leverbaar. Dat maakt de lijnen mooi kort en doordat de keuringen, onderhoud en reparaties bij 1 partij liggen, ook nog eens efficiënt en daar houden ze bij Foreco van!

Stel een vraag
Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER bij

Foreco

  Project - Foreco
  Project - Foreco
  Project - Foreco
  Project - Foreco
  Project - Foreco