CE-ESTER

BEKIJK ONZE REFERENTIES

Video

Terberg

Werkplaatsmachine keuringen

Wij komen al jaren bij Terberg langs voor basis- en werkplaatsmachines keuringen uit. Ontdek meer over onze samenwerking met Terberg.

Project - Lasbedrijf Alphen

Lasbedrijf Alphen

Safety Upgrade

Voor onze klant Lasbedrijf Alphen hebben wij een safety upgrade uitgevoerd. Lees hier meer!

Project - Schunk Carbon Technology B.V.

Schunk Carbon Technology B.V.

Veiligheid Update

Schunk Carbon Technology B.V. kwam bij ons met een bijzonder vraagstuk: ze waren een nieuw bedrijfspand aan het ontwikkelen, waar ze hun machines naar toe wilden verhuizen. Veel machines waren echter al tientallen jaren oud en hadden een update nodig qua veiligheid. Daar kwamen wij in beeld.

Project - Herculan

Herculan

Arbeidsmiddelen keuren

Voor onze klant Herculan High Performance Flooring gevestigd in Meerkerk, mochten wij arbeidsmiddelen keuren.

Foreco

Keuringen & installaties

Voor onze nieuwe klant Foreco, met vestigingen in Dalfsen en Noordeloos, mochten wij een mooi project maken. Naast de werkplaats machinekeuringen hebben wij 12 nieuwe elektrische kettingtakels met duwloopkat en monorailbaan toebehoren mogen leveren en installeren.

Premier Tech

Premier Tech Systems and Automation BV

Keuringen & installaties

Soms komt een bedrijf bij ons omdat ze zich er bewust van zijn dat hun machinebeveiliging een update nodig heeft. Dat gold ook voor Premier Tech Systems and Automation BV. Zij vroegen ons om de veiligheidsissues van een kolomboormachine te inventariseren. Dat hebben we later uitgebreid naar alle werkplaatsmachines.

Referentie - BlonkstaalReferentie - Blonkstaal

Blonkstaal

Arbeidsmiddelen Keuren

CE-ESTER Keuringsbedrijf keurt sinds 2006 de arbeidsmiddelen van Blonkstaal. Destijds waren dit 100 stuks, momenteel zijn dit meer dan 500 stuks.

Blonkstaal gaat samen met CE-ESTER voor veiligheid en een betrouwbare werkomgeving!

AMF Tromp

Diverse keuringen

Bij Tromp keurt CE-ESTER: werkplaatsmachines, hef- en hijsmiddelen, elektrisch gereedschap, accu gereedschap, ladders en trappen, momentsleutels en magazijnstellingen.

Hiernaast ziet u ons hef- en hijsmiddelen team in actie.

Lentiz Floracollege

Keuringen

Voor Lentiz Floracollege keuren wij werkplaatsmachines, elektrische gereedschappen, accugereedschap en valbeveiliging. Zo kan er veilig gebruik worden gemaakt van de arbeidsmiddelen.

Wij gaan ook graag voor u aan de slag. Kies voor een veilige werkomgeving.

Verweij Houttechniek

Machines en gereedschap

CE-ESTER keurt voor Verweij Houttechniek het gereedschap, klimmaterieel en de beschermingsmiddelen. Zo kunnen de medewerkers in de productie en buitendienst weer veilig aan de slag.

Zorg ook dat uw arbeidsmiddelen voldoen aan de laatste eisen en veilig in gebruik zijn. Voorkom incidenten!

AMF Den Boer Projects B.V.

Machines en gereedschap

Voor AMF Den Boer Projects B.V. hebben we werkplaatsmachines, hef- en hijsmiddelen, elektrisch gereedschap, accu gereedschap, ladders en trappen, momentsleutels en magazijnstellingen gekeurd.

Een uitgebreide opdracht met veel diversiteit aan arbeidsmiddelen. Alles is gecontroleerd en veilig gemaakt voor gebruik.

P. van Leeuwen

Keuring arbeidsmiddelen

Voor aannemersbedrijf P. van Leeuwen keuren we o.a. hijsmiddelen, valbeveiliging, hoogwerkers, momentsleutels en motorisch gereedschap. Het volgende werk hebben we uitbesteed: Waterpasinstrumenten, lasers, bovenloopkraan, dieseltanks, theodoliet.

Een divers project waar CE-ESTER heeft mogen bijdragen aan een veilige werkomgeving en materieel.

Volker Stevin Materieel B.V.

Keuringen & aanpassingen

Met ons andere bedrijf CE-ESTER Machine Safety hebben we 2 jaar geleden alle werkplaatsmachines aangepast voor alle 4 de vestigingen. In Dordrecht, Amsterdam, Staphorst en Nuth.

CE-ESTER Keuringsbedrijf keurt jaarlijks alle werkplaatsmachines en verzorgt het onderhoud,  alsmede de eventuele storingen.

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst