CE-ESTER

Your Choice For Safety

CE-ESTER is een keurmerk van kwaliteit. Wij zorgen voor betrouwbare en goedwerkende machines in een veilige werkomgeving.

Naast ons Keuringsbedrijf hebben we ook een zusterbedrijf: CE-ESTER Machine Safety. Beide bedrijven werken intensief samen om u de beste oplossingen te bieden.

U kunt rekenen op onze aandacht en service

Meer informatie over ons?

STEL JE VRAAG

WERKWIJZE: Bekijk ons stappenplan

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Stap 1: Contact

We komen vrijblijvend langs bij u op locatie om kennis te maken en onze kennis te delen.

Stap 2: Inventarisatie

In de tweede stap bekijken onze experts wat ze allemaal dienen te keuren. Dit doen ze aan de hand van een pictogrammen lijst die machinecategorieën aangeeft, bijvoorbeeld ‘’werkplaatsmachines’’ en ‘’elektrisch gereedschap’’. Hierbij noteren ze direct de aantallen.

Stap 3: Offerte (aanvraag)

Na de inventarisatie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Of u krijgt onze brochure met prijslijst doorgestuurd.

Stap 4: Plannen van de keuringen

Als u tevreden bent met de offerte wordt er tijdens een (telefonische) afspraak een planning gemaakt wanneer onze keurmeester kan langskomen. Aan de hand van onze tijdsindicatielijst voor keuringen wordt er door onze planner gekeken hoeveel er per afspraak gekeurd kan worden.

Wij keuren waar mogelijk op uw locatie. Maar dat kan ook op locaties waar u op dat moment aan het werk bent. Zo zijn we flexibel en snel!

U ontvangt nadat alles gepland is een mailbevestiging van de afspraken.

Stap 5: Aan de slag, keuren maar

Nu gaan we echt aan de slag! Onze keurmeester komt langs om de machines te keuren. In overleg met u bepaalt de keurmeester de volgorde en exacte werkzaamheden voor die dag.

Zijn er kleine reparaties die voortkomen uit de keuring? In overleg met u kunnen wij deze direct uitvoeren. We werken zo efficiënt mogelijk.

Aan het einde van de keurdag overlegt onze keurmeester met u de resultaten. Alle gekeurde objecten worden diezelfde dag nog verwerkt in het online beheer systeem. Zo heeft u direct overzicht van wat er is gebeurd!

Stap 6: Offerte voor grotere reparaties

Is er uit de keuringen gebleken dat er grotere reparaties nodig zijn? Wij brengen u hiervan op de hoogte en bespreken wat er moet gebeuren om de machine veilig te maken. Hier zal opnieuw een offerte voor worden aangemaakt. Zo kunt u rustig kijken.

Stap 7: Elke maandag: Een belletje over uw tevredenheid

Elke maandag belt onze planner de gemaakte werkbonnen na. Hier zullen wij u vragen of alles in goede orde is verlopen en of er vragen en/of verbeteringen zijn waar wij wat mee kunnen. Daarnaast wordt besproken wat er eventueel nog meer te keuren valt.

Stap 8: Elke dinsdag: Tijd voor de facturen

Digitaal ontvangt u de gespecificeerde factuur.

Stap 9: Automatische herinnering: Weer tijd om te keuren

75 dagen voordat de keuringen verlopen krijgt u een herinnering. Onze planner neemt dan binnen 14 dagen contact met u op om weer een passende planning te maken. Zo komen we weer aan bij Stap 4!

Ontmoet het (keurings)team van CE-ESTER

Even voorstellen

Piet de Jong
Keurmeester
Danny Paans
Keurmeester
Witte Kok
Keurmeester / Monteur
Stef Oskam
Keurmeester
Piet de Jong
Keurmeester

Keuren en repareren van de
volgende arbeidsmiddelen

 • Elektrisch handgereedschap
 • Klimmateriaal
 • Valbeveiliging
 • Motorisch gereedschap

Hallo! Mijn naam is Piet de Jong. Ik ben sinds januari 2019 werkzaam als keurmeester bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Hier werk ik nog steeds met erg veel plezier. Ik houd mij bezig met het keuren en repareren van elektrisch handgereedschap, klimmateriaal, valbeveiliging en motorisch gereedschap.

Ik ben keurmeester geworden omdat ik iets totaal anders wilde doen dan dat ik al ruim 30 jaar deed. Via een familielid, die ook werkzaam is bij CE-ESTER Keuringsbedrijf, ben ik geïntroduceerd met keuringswerkzaamheden. Hier zag ik zeker een toekomst in!

Door mijn baan als keurmeester werk ik mee aan veiligere werkomgevingen voor werkgevers en werknemers door heel Nederland. Op een werkdag keur en repareer ik verschillende machines en materialen. Van accu gereedschap tot ladders en trappen, en van motorisch gereedschap tot klein werkplaats machines. Geen dag is hetzelfde, dat vind ik juist zo leuk aan mijn baan.

Danny Paans
Keurmeester

Keuren en repareren van o.a. de
volgende arbeidsmiddelen

 • Heftrucks
 • Elektrisch gereedschap
 • Valbeveiliging
 • Hef- en hijsmiddelen

Hallo! Mijn naam is Danny Paans. Ik ben sinds 2017 werkzaam bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Hier houd ik mij bezig met het keuren en repareren van elektrisch gereedschap & machines, valbeveiliging, kleine werkplaatsmachines, heftrucks, hef- en hijsmiddelen, klimmateriaal en motorisch gereedschap. Daarnaast beheer ik het testcentrum en doe ik het accountbeheer van diverse grote klanten.

Hoe ik bij CE-ESTER Keuringsbedrijf terecht ben gekomen? Ik had net mijn keuringspapieren gehaald bij mijn vorige werkgever en merkte dat ik keuringswerkzaamheden erg leuk vond. Toen ik een vacature voor keurmeester voorbij zag komen heb ik geen moment getwijfeld. Ik ga met veel plezier voor onze klanten aan de slag.

Witte Kok
Keurmeester / Monteur

Keuren en repareren van o.a. de
volgende arbeidsmiddelen

 • Hoogwerkers
 • Heftrucks
 • Klimmateriaal
 • Aanhangwagens

Hallo! Mijn naam is Witte Kok. Sinds september 2010 ben ik met veel plezier in dienst bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Hier ben ik werkzaam als keuringsmeester en monteur. Ik repareer, onderhoud en keur voornamelijk elektrisch gereedschap en machines, valbeveiliging, hoogwerkers, heftrucks, klimmateriaal, motorisch gereedschap en aanhangers. Daarnaast houd ik mij bezig met het oplossen van storingen.

Wat ik zo leuk vind aan het werk als keurmeester is dat elke dag een uitdaging is. Van het onderhouden tot het keuren van werkplaatsmachines en arbeidsmiddelen. Het oplossen van storingen en het veiliger maken van werkplaatsen. Elke taak is van belang en uitdagend, wat zorgt voor veel diversiteit.

Daarnaast vind ik veiligheid op de werkvloer erg belangrijk. Ik ben blij dat ik een steentje bijdraag aan het creëren van veilige omgevingen en hiermee risico’s voor de werkgever en werknemers wegneem.

Stef Oskam
Keurmeester

Keuren en repareren van de
volgende arbeidsmiddelen

 • Hef- en hijsmiddelen
 • Elektrisch handgereedschap
 • Motorisch gereedschap
 • Klimmateriaal

Hallo! Mijn naam is Stef oskam. Sinds april 2021 ben ik werkzaam bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het keuren hef en hijsmiddelen. Daarnaast keur ik ook elektrisch handgereedschap, klimmateriaal, valbeveiliging en motorisch gereedschap.

Ik ben al ruim 20 jaar keurmeester van hijskranen en heb mij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in het keuren hef en hijsmiddelen. Iets wat ik elke dag met veel plezier doe.

Bij CE-ESTER ziet elke dag er anders uit. Klanten in verschillende branches en de diversiteit van het werk zorgen voor veel afwisseling. Dat is een grote reden dat ik hier ben gaan werken. Ik draag graag bij aan de veiligheid van bedrijven.

Robin de Jong
Keurmeester
Andre Groen
Keurmeester / Monteur
Michael Bakker
Keurmeester
Hans de Hoop
Keurmeester
Robin de Jong
Keurmeester

Keuren en repareren van o.a. de
volgende arbeidsmiddelen

 • Werkplaatsmachines
 • Valbeveiliging
 • Elektrisch gereedschap
 • Klimmateriaal

Hallo! Mijn naam is Robin de Jong. Ik ben sinds 2021 onderdeel van het team van CE-ESTER Keuringsbedrijf. Hier ben ik werkzaam als keurmeester en repareer ik arbeidsmiddelen. Ik houd mij voornamelijk bezig met het keuren van elektrisch gereedschap en machines, valbeveiliging, klimmateriaal en motorisch gereedschap. Daarnaast ben ik werkplaatsmachine specialist.

Ik ben via mijn vader bij CE-ESTER Keuringsbedrijf terecht gekomen. Mijn vader is hier werkzaam sinds januari 2019. Na een ochtend meelopen had het vak en het bedrijf meteen mijn interesse gewekt. Na goede begeleiding ging ik enige tijd later zelf als keurmeester op pad voor CE-ESTER Keuringsbedrijf.

Wat mij vooral aanspreekt aan het beroep zijn de werkzaamheden die erg divers zijn. Ook kom je bij verschillende bedrijven terecht, waar je een inkijkje krijgt. Klanten vertellen vol passie hun missie en visie. Het is fijn deze klanten verder te kunnen helpen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Om aan het eind van de dag beide tevreden naar huis te gaan!

Andre Groen
Keurmeester / Monteur

Keuren, repareren en onderhouden van:

 • Aanhangwagens en arbeidsmiddelen

Kalibreren van:

 • Momentsleutels en manometers

 

Hallo! Mijn naam is André Groen. In mei 2021 ben ik begonnen als keurmeester en werkplaats monteur bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Ik ben verantwoordelijk voor het keuren, repareren en onderhouden van aanhangwagens en arbeidsmiddelen, kalibreren van momentsleutels en manometers, telefoon-, e-mail- en magazijnbeheer. Daarnaast ben ik werkplaats chef en eerste aanspreekpunt. Ook houd ik mij bezig met de voorbereidingen voor de praktijkcursus.

In 1996 ben ik veranderd van functie naar magazijnmedewerker. Hier heb ik mijn eerste keuringen uitgevoerd. Ik heb dus ruim 25 jaar ervaring in dit vak en doe deze werkzaamheden nog steeds met erg veel plezier. Als magazijnbeheerder vind ik het belangrijk dat het gereedschap in orde is, wanneer het meegegeven wordt aan collega’s of klanten.

Ik begin mijn dag altijd met een bakkie koffie. Ondertussen neem ik de mail en de planning door. Daarna ga ik met werkorders aan de gang. Deze werkorders zijn per dag erg verschillend. Van het keuren van aanhangers tot het repareren van elektrisch gereedschap. Tussendoor ontvang ik verschillende klanten die geholpen moeten worden. Ook het aannemen en afhandelen van diverse telefoongesprekken, het versturen van pakketten, het lossen van vrachtwagens, het opruimen van leveringen en het klaarzetten van machines voor cursussen behoren tot mijn dagelijkse taken.

Michael Bakker
Keurmeester

Keuren en repareren van o.a. de
volgende arbeidsmiddelen

 • Elektrisch gereedschap
 • Werkplaatsmachines
 • Magazijnstellingen
 • Klimmateriaal

Goedendag! Mijn naam is Michael Bakker. Ik werk vanaf april 2020 als keurmeester bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Hier keur en repareer ik elektrisch gereedschap en elektrische machines, valbeveiliging, magazijnstellingen, klimmateriaal en motorisch gereedschap.

Voordat ik bij CE-ESTER Keuringsbedrijf terecht kwam was ik werkzaam als automonteur. Hier heb ik ervaring op gedaan in het keuren van auto’s. Na verloop van tijd wilde ik wat anders en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Deze baan moest wel verband hebben met mijn interesses: techniek en veiligheid. Zo ben ik bij CE-ESTER Keuringsbedrijf uitgekomen. Waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb!

Mijn werkdag begint vanuit huis of vanuit kantoor. Vanuit daar rijd ik naar de klant. Hier begin ik met een gesprek over hoe het binnen het bedrijf gaat, of er problemen zijn met machines en of er bepaalde zaken extra aandacht vragen. Wanneer al deze zaken besproken zijn ga ik aan de slag met het keuren. Kleine reparaties voer ik direct uit. Mocht na afloop blijken dat sommige machines niet voldoen aan de eisen, maken we meteen een offerte om dit aan te passen. Ik bespreek alles uitgebreid met de klant, zodat deze een volledig beeld heeft en niet voor verrassingen komt te staan!

Hans de Hoop
Keurmeester

Keuren en repareren van o.a. de
volgende arbeidsmiddelen

 • Elektrisch gereedschap
 • Valbeveiliging
 • Manometers
 • Klimmateriaal

Goedendag! Mijn naam is Hans de Hoop. Sinds oktober 2021 heb ik mij bij het team van CE-ESTER Keuringsbedrijf gevoegd. Hier houd ik mij bezig met het keuren van elektrisch gereedschap, valbeveiliging, manometers, motorisch gereedschap en klimmateriaal.

Na 20 jaar in de transportbranche gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na een gesprek met Eef Ester en een dag meelopen was ik meteen enthousiast. Daarnaast werkt CE-ESTER met korte lijnen en wordt niets aan het toeval overgelaten. Allemaal pluspunten!

Mijn werkdagen kunnen er verschillend uitzien. Vaak vertrek ik vanuit huis, maar het komt ook regelmatig voor dat ik met een collega vanuit de zaak naar de klant toe ga. Eenmaal bij de klant bespreken wij de werkzaamheden en gaan we aan de slag. Eventuele reparaties worden meestal ter plekke uitgevoerd. Reparaties die niet op locatie uitgevoerd kunnen worden, vinden plaats in onze werkplaats.

Henk van Rooijen
Keurmeester
Jeffrey van Barneveld
Keurmeester
Slobodan Ristic
Keurmeester
Ruben Wapstra
Keurmeester
Henk van Rooijen
Keurmeester

Keuren en repareren van diverse arbeidsmiddelen

Hallo! Mijn naam is Henk van Rooijen. Ik ben sinds 1 april 2022 werkzaam bij CE-ESTER.

Nadat ik in één week 3 keer spontaan met CE-ESTER in aanraking kwam dacht ik, toeval of niet, laat ik eens contact zoeken. Van het een kwam het ander, op de koffie geweest en na een dagje ‘meelopen’ was de keuze snel gemaakt en ben ik van baan verandert. Voordat ik bij CE-ESTER kwam werken was ik al 4 jaar servicemonteur en keurmeester buitendienst bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in vacuüm hefgereedschap en machines.

Bij CE-ESTER heb ik ook direct gesolliciteerd als service monteur/keurmeester en dat bevalt mij goed. Ik heb altijd al iets gehad met techniek en repareren van machines en apparaten. Als keurmeester ga je nog iets dieper in op de werking en de veiligheid van een apparaat of machine.

Mijn werkdag begint meestal rond een uur of 7 en is elke dag weer anders. Je ontmoet veel nieuwe mensen bij verschillende bedrijven, komt telkens nieuwe uitdagingen tegen en soms zit je dichtbij en soms wat verder weg. Bouwbedrijven, scholen, fabrieken, ziekenhuizen, kleine ZZP’ers en hele grote organisaties; wij keuren al uw machines en komen overal. Dat maakt het werk zo leuk!

Jeffrey van Barneveld
Keurmeester
Slobodan Ristic
Keurmeester

Keuren en repareren van arbeidsmiddelen

Hallo, ik ben Slobodan Ristic en sinds 2022 werkzaam bij CE-ESTER.

Na 25 jaar in commerciële functies haalde ik hier de laatste tijd weinig voldoening meer uit. Corona gaf me het laatste zetje en tijdens de lockdown besloot ik mijn pijlen te richten op de wereld van veiligheid, dit omdat ik het liefst bezig ben met processen en mensen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uiteindelijk bij CE-ESTER terecht waar het direct klikte.

Tijdens een werkdag stap ik vroeg in mijn busje en rijd met een bakje koffie naar de klant. Hier meld ik mij bij de contactpersoon, waarmee ik vaak een rondje loop ter oriëntatie van het terrein en voor een overleg betreft de werkzaamheden. Dan ga ik aan de slag met de keuringen en aan het eind evalueer ik met de klant over bijzonderheden en eventuele opvolging. Vervolgens stap ik weer in mijn bus naar huis, hier voer ik nog eventueel papierwerk uit en stel ik een bon op voor die dag. Tenslotte lees ik me alvast in voor de klus van de volgende dag.

Ruben Wapstra
Keurmeester
Richard van der Roest
Keurmeester
Rogier den Dekker
Keurmeester
Tomas Boogerd
Planner
Pieter Bor
Planner
Richard van der Roest
Keurmeester
Rogier den Dekker
Keurmeester
Tomas Boogerd
Planner

Verantwoordelijk voor o.a.

 • Planning indelen
 • Telefoon en mailcontact met klanten

Hallo! Mijn naam is Tomas Boogerd. Ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Mijn werkzaamheden bestaan uit alles rondom het zo effectief mogelijk indelen van de planning. Dit betekent dat ik veel met klanten in contact sta per mail en telefoon.

Ik ben via mijn vriendin terecht gekomen bij CE-ESTER. Zij maakt al lange tijd foto’s voor CE-ESTER en heeft ons in contact gebracht. Na een aantal gesprekken met Eef en een proefochtend op het kantoor besloot ik om in dienst te gaan bij CE-ESTER. Hiervoor heb ik in de logistiek gewerkt. Waarbij de eerste jaren in het magazijn en de laatste jaren op het kantoor.

Mijn werkdag start met een bakje koffie. Daarna begin ik aan mijn taken om de planning zo goed mogelijk in te delen. Daarbij ga ik in gesprek met de klanten over de mail of telefoon.

Pieter Bor
Planner

Verantwoordelijk voor de planning

Goedendag! Mijn naam is Pieter Bor. Ik ben sinds 1 december 2023 in dienst bij CE-ESTER Keuringsbedrijf. Eef benaderde mij via LinkedIn en vroeg of ik openstond voor de functie planner. Hier had ik zeker interesse in, we zijn toen heel sportief een rondje wezen hardlopen en rest is geschiedenis.

Mijn werkzaamheden bevatten voornamelijk het inplannen van de keurmeesters en alle randzaken hieromheen. Denk aan de werkboncontrole, het nabellen van de klanten, etc.

Michel Steggerda
Relatiebeheerder
Esther Verheij
Administratie
Marlot de Groot
Administratie
Thijmen van der Ham
Verkoopadviseur / Brandpreventie
Michel Steggerda
Relatiebeheerder

Relatiebeheerder binnen CE-ESTER Keuringsbedrijf

Hallo! Mijn naam is Michel Steggerda en ik ben werkzaam bij CE-ESTER sinds 01-09-2023.

Toen CE-ESTER ter sprake kwam bij mijn vriendengroep en er via LinkedIn een vacature werd gedeeld, leek mij het een mooie kans. Tijdens de kennismakingsgesprekken was er een open en warme houding en kreeg ik de mogelijkheid om een dag mee te lopen om echt achter de schermen te kijken. Op zo’n dag merk je dat CE-ESTER de klant wilt ontzorgen waar mogelijk is. Na deze positieve ervaringen besloot ik de overstap te maken naar CE-ESTER.

In het vak relatiebeheerder heb ik nog stappen te maken en deze kans krijg ik bij CE-ESTER. Dit geeft ook aan dat ze kijken naar wie je bent en/of je past binnen het team. Ik heb in mijn vorige functies ook te maken gehad met duidelijke afspraken en veiligheid. Deze staan ook hoog in het vaandel bij CE-ESTER.

De werkzaamheden in de rol van relatiebeheerder zijn zeer afwisselend. Het ene moment ben je in gesprek met een klant om te evalueren hoe de werkzaamheden zijn verlopen, zijn er aandachtspunten voor beide partijen en verloopt het proces zoals we voor ogen hebben. Dit verwerken we in een document en passen de informatie aan bij de klant waar nodig is. De gemaakte afspraken blijf ik monitoren.

Daarna kan het zijn dat er een oplossing moet komen voor een andere klant. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van de nodige keuringen of hoe we de keuringen van nieuwe objecten op korte termijn kunnen realiseren. Dit doe je i.o.m. de collega’s van de planning om zo tot een juiste oplossing te komen.

Daarnaast voer ik telefoongesprekken met nieuwe klanten die interesse hebben in de diensten en bel ik prijsindicatie aanvragen na met de vraag of deze juist is ontvangen en of er vragen over zijn.

Esther Verheij
Administratie

Verantwoordelijk voor o.a.

 • Financiële administratie
 • Personeel administratie
 • Administratie telefoon en e-mail beheer

Goedendag! Mijn naam is Esther Verheij. In mei 2017 begon ik bij CE-ESTER Keuringsbedrijf, waar ik nog steeds met veel plezier werkzaam ben. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast houd ik mij bezig met personeelsadministratie en de communicatie naar en van het personeel.

Iedere dag bij CE-ESTER Keuringsbedrijf is anders, maar om een globale schets te geven van wat ik zoal op een dag doe:

Ik controleer en betaal de inkoopfacturen en ik verzorg de administratie. Ik regel dat de verkoopfacturen gefactureerd kunnen worden en zorg dat de boekenkast gevuld blijft in het pand waar cursussen gegeven worden. Iedere dag ben ik bezig met telefoons en mails te beantwoorden, of deze nu van collega’s, leveranciers of klanten zijn.

Ik ben bij CE-ESTER Keuringsbedrijf terecht gekomen via een oud collega van mij. Na een super leuk sollicitatiegesprek en een rondleiding in het bedrijf kreeg ik de baan aangeboden. Deze heb ik meteen geaccepteerd en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van gehad!

Marlot de Groot
Administratie
Thijmen van der Ham
Verkoopadviseur / Brandpreventie

Verkoopadviseur en verantwoordelijke brandpreventie

Hallo! Mijn naam is Thijmen van der Ham. Ik ben sinds 01-01-2024 in dienst bij CE-ESTER Keuringsbedrijf.

Alles wat met verkoop, handel of nieuwe klanten te maken heeft, pak ik op. Bij een nieuwe aanvraag neem ik snel contact op met de klant en voorzie ik diegene van de juiste informatie. Vervolgens ga ik bij de klant langs op afspraak om hen verder te helpen met ons aanbod aan keuringsdiensten.

Voordat ik bij CE-ESTER ben begonnen heb ik mijn opleiding op de IVA afgerond en 2,5 jaar verkoop ervaring opgedaan. Hierdoor wist ik zeker dat ik hierin verder wilde. Ik ben vervolgens via via bij CE-ESTER terechtgekomen. Toen ik de vacature toegestuurd kreeg was ik direct enthousiast en heb ik actie ondernomen. Zo is het balletje gaan rollen en zit ik inmiddels helemaal op mijn plek. Het is een professioneel en gezellig bedrijf waar je vanaf de eerste dag je thuis voelt.

Een werkdag begint voor mij op de zaak met het checken van de mail tot het opbellen van klanten. Daarna ga ik onze nieuwe klanten bezoeken en verder helpen. De werkzaamheden zijn heel divers, iedereen doet wat voor elkaar als je het vraagt wat zorgt voor een fijne werksfeer.

Eef Ester
Directeur
Dirk Boonstra
Bedrijfsleider
Eef Ester
Directeur

Oprichter en eigenaar van CE-ESTER Keuringsbedrijf

Goedendag! Mijn naam is Eef Ester. Ik ben de oprichter van CE-ESTER Keuringsbedrijf. In 2005 ben ik CE-ESTER Keuringsbedrijf gestart vanwege de opkomende vraag naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in het keuren van arbeidsmiddelen. Sindsdien zijn wij niet meer weg te denken in de wereld van machinekeuringen en machinebeveiliging.

Op mijn 18e ben ik gaan werken op de werkplaats van een grote aannemer. Hier maakte ik kennis met het keuren van machines. Dit leek mij wel wat. Vanuit hier heb ik CE-ESTER Keuringsbedrijf opgericht: een uitzonderlijk veelzijdige dienstverlener in deze tak van sport, die klanten een stapje hoger brengt op de veiligheidsladder.

Hoe een werkdag van mij eruitziet? Ik begin met het bijwerken van mijn mail en/of het voeren van een werkoverleg. Vervolgens heb ik verschillende afspraken staan met klanten door het hele land. Aan het eind van de dag ben ik weer op kantoor te vinden. Dit is een globale schets van de werkzaamheden die ik dagelijks uitvoer. Geen een dag is hetzelfde bij CE-ESTER Keuringsbedrijf!

U bent van harte welkom!

Dirk Boonstra
Bedrijfsleider

Bedrijfsleider bij CE-ESTER Keuringsbedrijf

Hallo! Ik ben Dirk Boonstra en sinds november 2022 werkzaam bij CE-ESTER Keuringsbedrijf als bedrijfsleider. Ik houd me voornamelijk bezig met activiteiten die erop gericht zijn om de dagelijkse gang van zaken binnen CE-ESTER Keuringsbedrijf in goede banen te leiden, onze groeidoelstellingen te realiseren en daarbij ons fantastische team te ondersteunen waar nodig.

De eerste 10 jaar van mijn loopbaan heb ik gewerkt bij gespecialiseerde aannemersbedrijven in de bouw en infra. Bij deze bedrijven heb ik intern het keuren van materieel opgezet en een aantal jaren zelf gekeurd als keurmeester van voornamelijk elektrisch handgereedschap. Daarna heb ik binnen beide bedrijven een bedrijfsbureau opgezet en was ik eindverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning, keuring van arbeidsmiddelen en het opzetten en onderhouden van kwaliteits- en veiligheidssystemen (bijvoorbeeld ISO 9001 en VCA). Daarna heb ik een uitstap gemaakt en ruim 3 jaar commerciële ervaring opgedaan in het verkopen en implementeren van softwareoplossingen om vervolgens 2 jaar bij een hightech machinebouwer te hebben gewerkt in het ondersteunen van projecten.

Mijn werkdag begint meestal met het beantwoorden van e-mails of met een werkoverleg. Vervolgens ga ik naar afspraken met klanten en werk ik eventuele offertevoorstellen uit. Daarna werk ik mijn lijst met acties af die ik die dag afgehandeld wil hebben. Aan het eind van de week sluit ik de werkweek samen af met de collega’s tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Professioneel en flexibel

Kies voor veilig werken

Zijn uw arbeidsmiddelen recent gekeurd? En kan uw personeel veilig aan de slag met de beschikbare machines en het gereedschap? Dit zijn belangrijk vragen, het gaat hierbij namelijk om de veiligheid van u en uw werknemers.

Voorkom incidenten: zorg voor betrouwbare en goed functionerende arbeidsmiddelen. CE-ESTER keurt uw arbeidsmiddelen deskundig en efficiënt. Zowel op locatie als bij ons in de werkplaats.

Met onze periodieke keuringen voldoet u aan de zorgplicht en voorkomt u problemen met de Inspectie SZW. Daarnaast bevordert u de continuïteit op de werkvloer.

Waarom kiezen voor CE-ESTER

CE-ESTER keurt arbeidsmiddelen in iedere branche. Wij plannen en werken efficiënt door inspecties te combineren. Onze erkende keurmeesters zijn vakkundig, ervaren, onafhankelijk en objectief. CE-ESTER is VCA- en ISO-gecertificeerd door TÜV. Zij voeren jaarlijks een audit uit.

CE-ESTER keurt uw arbeidsmiddelen op locatie. Aanhangwagens en hef- en hijsmiddelen keuren en certificeren wij in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats in Lexmond. Wij beschikken over een trekbank voor het trekken van hijsmiddelen tot 50 ton.

CE-ESTER is een bedrijf waar je van op aan kunt met enthousiaste betrokken medewerkers.

Arie van Leeuwen – P. van Leeuwen

Onze voordelen

 • Gecertificeerd partner
 • Professionele aanpak
 • Reparatie van arbeidsmiddelen
 • Praktisch en oplossingsgericht
 • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
 • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem

CE-ESTER; de zekerheid van veilige arbeidsmiddelen.

Meer informatie

Onze kernwaarden

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst