Magazijnstelling keuren - Magazijnstelling keuren - header
Over ons totaalpakket

Laat door CE-ESTER uw

Magazijnstellingen keuren

Onze voordelen:

 • Gegarandeerd een veilig magazijn
 • Volledig materieelbeheer door 1 partij
 • Slechts 1 werkonderbreking
 • Inclusief adviezen voor alle werknemers

Wij gaan voor volledige veiligheid, dus laat niet alleen uw magazijnstellingen keuren. Wij controleren al uw arbeidsmiddelen en machines in 1 keer!

Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER

WIJ KEUREN UW MAGAZIJNSTELLINGEN

Wij snappen dat u als werkgever er alles aan wilt doen om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Zorg hiervoor door een periodieke keuring te laten voeren voor uw magazijnstellingen en stalen opslagsystemen.

Als werkgever draagt u de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het werken met logistiek materiaal op de werkvloer. Uw werknemers moeten ervan uit kunnen gaan dat de materialen die zij dagelijks gebruiken veilig zijn. Daarom zijn er strenge regels rondom het gebruik en onderhoud van uw magazijnstellingen.

Wanneer uw magazijnstellingen keuren?

Het is verplicht om uw magazijn op de volgende momenten te keuren:

 • Na schade door bijvoorbeeld een aanrijding
 • Na installatie of verplaatsing
 • Standaard eenmaal per jaar

Wij doen dit graag voor u. Wij ontzorgen u geheel door uw magazijn te keuren, onderhouden én repareren wanneer nodig. Deze keuringen worden altijd uitgevoerd volgens artikel 7.4a van het Arbobesluit.

Uw magazijnstelling laten keuren?

prijs op maat

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst

VEILIGHEID OP NUMMER 1

VOLLEDIGE INSPECTIE

Om ervoor te zorgen dat veiligheid op de werkvloer gegarandeerd wordt, keurt CE-ESTER of uw magazijn veilig is. Onze specialisten zijn deskundige en onafhankelijke keurmeesters.

Wij leveren dan ook een inspectierapport af volgens de Nederlandse en Europese norm NEN-EN 15635. Deze Europese norm geeft richtlijnen voor allerlei operationele aspecten. Met name bij de structurele veiligheid van stalen opslagsystemen.

Daarbij helpen wij ook uw werknemers bewust te worden van de veiligheid. Wij voorzien u en hen namelijk van passend advies tijdens het keuren van uw magazijnstellingen.

CE-ESTER staat klaar voor elke branche. In veel branches wordt namelijk gebruik gemaakt van magazijnstellingen. Heeft u nog andere machines en/of arbeidsmiddelen die gekeurd dienen te worden? Geen probleem! Om het gemakkelijk te maken keuren wij alles in één keer.

U weet dat onze keuringen altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze certificeringen bewijzen dit. CE-ESTER beschikt namelijk over een VCA- en ISO-certificering gegeven door TÜV. Door keuringen aan ons over te laten weet u in ieder geval dat deze altijd tijdig uitgevoerd worden.

U zult van ons automatisch een herinnering ontvangen wanneer het weer tijd is voor een herkeuring van uw machinestellingen. Zoals eerder vermeld, het is namelijk wettelijk verplicht om uw magazijnstellingen om de 12 maanden te laten keuren.

Magazijnstelling keuren - op locatie

Uw veiligheidsspecialist

Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last ervaart van de verplichte jaarlijkse keuringen. Wij passen onze planning op die van u aan, zo kunt u ongestoord uw werk voortzetten.

CE-ESTER heeft jarenlange ervaring met machine veiligheid. Daarnaast hebben wij vele projecten succesvol afgerond. Hierdoor kunnen wij u garanderen dé expert te zijn in machineveiligheid.

Door duidelijke communicatie komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek! Wij informeren u graag meer over de keuring van uw magazijninstellingen.

Meer informatie
Magazijnstelling keuren - Team

CE-ESTER

ONZE VOORDELEN

CE-ESTER staat voor veilig werken. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een passende werkomgeving.

 • Gecertificeerd partner
 • Professionele aanpak
 • Reparatie van arbeidsmiddelen
 • Praktisch en oplossingsgericht
 • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
 • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem
Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om magazijnstellingen te keuren?

Net zoals andere arbeidsmiddelen dienen magazijnstellingen ook periodiek gekeurd te worden.

Hier zijn o.a. de volgende vaste momenten voor:

 • Voor het eerste gebruik (ook wel nulkeuring genoemd)
 • Na verbouwing, uitbreiding of verplaatsing van de stellingen
 • Jaarlijks, om zo tijdig slijtage te herkennen en onderhoud uit te voeren
Wie mag een magazijnstelling keuren?

Niet iedereen kan een magazijnstelling keuren. Hiervoor dien je gecertificeerd te zijn. Onze keurmeesters zijn in bezit van de juiste certificaten om dit voor u uit te voeren.

Kunnen keuringen bij ons op locatie plaatsvinden?

Ja, wij keuren vrijwel alle arbeidsmiddelen en machines op locatie. Zowel bij u op het bedrijf als op de locatie waar u op dat moment aan het werk bent.

Aanhangers worden in onze goed uitgeruste werkplaats gekeurd.

Krijgen wij een seintje als de machines herkeurd moeten worden?

U krijgt automatisch een herinnering wanneer het weer tijd is voor herkeuring. Dit gebeurt via ons online materieelbeheersysteem.

Hoeveel werkonderbrekingen zijn er tijdens de keuring?

Doordat wij al uw machines en arbeidsmiddelen keuren is er slechts 1 werkonderbreking nodig.

Samen met u plannen we in welke datum of datums het beste uitkomen en welke machines en arbeidsmiddelen als eerst gekeurd gaan worden.

Wat gebeurt er met de afgekeurde arbeidsmiddelen?

In overleg met de klant worden deze ter plaatse gerepareerd of er wordt er een offerte uitgebracht voor het herstel van het arbeidsmiddel.

Vragen betreft de keuringscertificaten?

Ontvangen wij een keuringscertificaat?

Ja, nadat uw machines of arbeidsmiddelen zijn goedgekeurd ontvangt u de juiste certificaten. U kunt dan aantonen dat de machines inderdaad naar behoren functioneren en goedgekeurd zijn om mee te werken.

Ik heb nog geen certificaten van mijn gekeurde arbeidsmiddelen ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

De certificaten kunt u terug vinden in uw persoonlijke omgeving. Hiervoor heeft u inloggegevens ontvangen. Indien dit niet het geval is, kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Waar kan ik mijn certificaten downloaden?

U kunt inloggen op uw persoonlijke omgeving via https://ce-ester.centix.com/Login.aspx met uw persoonlijke inlogcode. Heeft u geen persoonlijke inlogcode dan kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Ik ben mijn CENTIX wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze wijzigen?

Via https://ce-ester.centix.com/resetpassword.aspx kunt u uw wachtwoord wijzigen of een nieuw wachtwoord aanvragen.