Hydraulisch gereedschap keuren - Hydraulisch gereedschap keuren - Header
Bekijk ons hydraulische testframe

Betrouwbare testen

Hydraulisch gereedschap keuren

Periodiek keuren van arbeidsmiddelen draagt bij aan de veiligheid van uw werkomgeving. Daarom is het verantwoord om ook uw hydraulische cilinders jaarlijks te keuren.

Wij bezitten over de juiste kennis en testmiddelen om dit op een betrouwbare manier uit te voeren. Namelijk door een dynamische test.

Onderstaand leest u hier meer over.

Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER

Dynamisch keuren van Hydraulisch gereedschap

Regelmatig worden hydraulische cilinders statisch getest. Dit is echter een onbetrouwbare methode, een dynamische test zorgt wel voor een betrouwbare uitslag.

Wat is het verschil? Dat is in het kort het volgende: Bij een statische test wordt de cilinder op enkele niveaus onder druk gebracht, bij een dynamische keuring wordt de cilinder volledig onder druk gezet. Er wordt geen gedeelte overgeslagen waardoor beschadigingen en zwakke punten aan de binnenzijde altijd boven water komen. Ook wordt bij dynamisch testen de maximale capaciteit van het gereedschap getest. Er wordt hierdoor duidelijk of de aanwezige overdrukbeveiliging naar behoren functioneert.

Zeker zijn van veilig hydraulisch gereedschap? Laat de experts van CE-ESTER op de correcte wijze de keuring uitvoeren.

Uw hydraulisch gereedschap laten keuren?

prijs op maat

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst

Ons testframe

In het filmpje bovenaan deze pagina ziet u ons nieuwe testframe. Specifiek bedoeld voor het beproeven van hydraulisch gereedschap tot 150 ton. Wij zijn 1 van de 4 trotste bezitters van het testframe in Nederland. Onze keuringen zijn van hoge kwaliteit en verzekeren u van veilig gereedschap.

Op locatie keuren

Kunt u het hydraulische gereedschap eigenlijk niet missen? Laat ons de keuring bij u op locatie uitvoeren. Zo is het gereedschap maar voor een korte onbeschikbaar. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Samen zorgen we voor een veilige werkvloer. Neem gerust contact op bij vragen.

Overzicht door online beheersysteem

Overzicht houden over uw hijsmaterieel? Hiervoor heeft CE-ESTER een oplossing. Namelijk het CENTIX-systeem. Een makkelijk digitaal systeem waar u het volgende kunt terugzien over al uw arbeidsmiddelen:

  • Inspectiehistorie
  • Inspectierapporten
  • Certificaten
  • Info over afgekeurde machines (incl. foto’s van de afgekeurde punten)
  • Offertes voor eventuele reparatie.

U wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer het weer tijd is voor een herkeuring!

Meer informatie