Keuring Goederenlift - Header
Over ons totaalpakket

Keuring goederenlift

Onze voordelen:

  • Gegarandeerd voldoen aan wetgeving
  • Jaarlijkse inspectie
  • Keuring op locatie of in onze werkplaats
  • Ruime ervaring met keuringen

Wij zijn uw keuringspartner met de juiste kennis. Voor veiligheid van uw goederenliften kunt u altijd terecht bij CE-ESTER.

Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

CE-ESTER

GA VOOR VEILIGe GOEDERENLIFTEN

Een goederenlift moet gebouwd zijn volgens de Machinerichtlijn. Wij voeren onafhankelijke keuringen uit voor goederenliften en inspecteren of ze voldoen aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen. Blijkt het dat uw machines niet volledig aan deze richtlijnen voldoen? Dan is het van belang dat deze zo snel mogelijk worden aangepast, zodat ze aan alle eisen voldoen en veilig in gebruik zijn.

Ook voor reparatie en onderhoud hebben we mogelijkheden. Zo kunnen we nodige kleine reparaties en onderhoud direct uitvoeren. Hierna zal de goederenlift aan al de vereisten voldoen.

Doordat we dit direct oppakken, kunnen u en/of uw werknemers weer gelijk aan de slag met de veilige arbeidsmiddelen.

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij werken zo efficiënt mogelijk en keuren om uw planning heen. Vermijd risico’s en kies voor veilige machines. CE-ESTER is de expert in machinekeuringen en veiligheid op de werkvloer.

Uw goederenlift laten keuren?

prijs op maat

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst

Kwalitatieve keuringen

Veiligheid gaat voor alles

Onze gespecialiseerde en gecertificeerde keurmeesters voeren alle benodigde keuringen van uw goederenliften uit. De werkgever is verplicht deze keuringen uit te laten voeren. De benodigde certificaten worden na goedkeuring ook verstrekt. U bent weer gegarandeerd van veilig werkende goederenliften en van het benodigde bewijs.

Naast keuren kunnen wij de goederenliften ook onderhouden en repareren voor u. Wanneer deze helaas afgekeurd moet worden omdat er onderhoud nodig is,  kunnen wij dit onderhoud meteen plegen. De goederenlift kan dan vervolgens wél goedgekeurd worden. Op deze manier kan een goederenlift optimaal worden onderhouden.

Ook betreft onderhoudszaken staan we voor u klaar. Door consequent onderhoud uit te voeren voorkomen we reparaties en afkeuringen. Dit garandeert een veilige lift en daarmee de veiligheid van uw werknemers!

Keuring Goederenlift - tekst

Keuringen op locatie

Een goederenlift laten keuren is mogelijk bij ons in de werkplaats en bij u op locatie. Dit betekent ook dat wij langskomen op de locatie waar u op dat moment aan het werk bent. Zo hoeft u geen rekening te houden met uw planning.

Bij keuringen op locatie zijn de goederenliften maar een korte tijd niet beschikbaar. U kunt dus sneller doorwerken. Veiligheid is het belangrijkst, dus voor aanvang van de periodieke keuring besluiten we samen met u wat het beste is.

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over de keuring van goederenliften? Of bent u benieuwd naar onze diensten? Wij helpen u heel graag verder. Samen komen we verder en zorgen we voor optimaal veilige goederenliften.

Neem contact op voor meer informatie. CE-ESTER is uw partij voor het keuren van goederenliften!

Meer informatie
Keuring goederenlift – Team

CE-ESTER

ONZE VOORDELEN

CE-ESTER staat voor veilig werken. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een passende werkomgeving.

  • Gecertificeerd partner
  • Professionele aanpak
  • Reparatie van arbeidsmiddelen
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
  • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem
Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Kunnen keuringen bij ons op locatie plaatsvinden?

Ja, wij keuren vrijwel alle arbeidsmiddelen en machines op locatie. Zowel bij u op het bedrijf als op de locatie waar u op dat moment aan het werk bent.

Aanhangers worden in onze goed uitgeruste werkplaats gekeurd.

Krijgen wij een seintje als de machines herkeurd moeten worden?

U krijgt automatisch een herinnering wanneer het weer tijd is voor herkeuring. Dit gebeurt via ons online materieelbeheersysteem.

Hoeveel werkonderbrekingen zijn er tijdens de keuring?

Doordat wij al uw machines en arbeidsmiddelen keuren is er slechts 1 werkonderbreking nodig.

Samen met u plannen we in welke datum of datums het beste uitkomen en welke machines en arbeidsmiddelen als eerst gekeurd gaan worden.

Wat gebeurt er met de afgekeurde arbeidsmiddelen?

In overleg met de klant worden deze ter plaatse gerepareerd of er wordt er een offerte uitgebracht voor het herstel van het arbeidsmiddel.

Vragen betreft de keuringscertificaten?

Ontvangen wij een keuringscertificaat?

Ja, nadat uw machines of arbeidsmiddelen zijn goedgekeurd ontvangt u de juiste certificaten. U kunt dan aantonen dat de machines inderdaad naar behoren functioneren en goedgekeurd zijn om mee te werken.

Ik heb nog geen certificaten van mijn gekeurde arbeidsmiddelen ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

De certificaten kunt u terug vinden in uw persoonlijke omgeving. Hiervoor heeft u inloggegevens ontvangen. Indien dit niet het geval is, kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Waar kan ik mijn certificaten downloaden?

U kunt inloggen op uw persoonlijke omgeving via https://ce-ester.centix.com/Login.aspx met uw persoonlijke inlogcode. Heeft u geen persoonlijke inlogcode dan kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Ik ben mijn CENTIX wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze wijzigen?

Via https://ce-ester.centix.com/resetpassword.aspx kunt u uw wachtwoord wijzigen of een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wat is het verschil tussen keuren, inspecteren, kalibreren en valideren?

Keuren: Dit is wettelijk verplicht volgens de verzekerings- of NEN-normen. Na het keuren ontvangt u een rapportage / goedkeur sticker.

Inspecteren: Dit wordt niet wettelijk verplicht gesteld. Maar het helpt wel om machinestilstand te voorkomen.

Kalibreren: Het vergelijken van een apparaat of systeem met een standaard om de afwijking / eigenschappen vast te stellen.

Valideren: Het controleren van een methode of waarde op de juistheid en geldigheid.