Keuren klimmateriaal - Keuren Klimmateriaal - Header
Over ons totaalpakket

CE-ESTER voor

Keuren klimmateriaal

Onze voordelen:

 • Erkende kwaliteit: ISO 9001 en VCA*
 • Gegarandeerd voldoen aan alle wetgeving
 • Keuren op uw locatie of in onze werkplaats
 • Scherpe prijzen en thuis in elke branche

De veiligheid van uw werknemers bevorderen en de kans op ongelukken verkleinen. Dat zijn zaken waar CE-ESTER graag aan bijdraagt. Twijfel daarom niet langer en ga voor een veiligere werksituatie door het keuren van uw materiaal.

Wij keuren uw klimmateriaal merk onafhankelijk!

Denk aan o.a.: Altrex, Solide, Zarges, Dirks etc.

Meer dan 900+ bedrijven gingen u voor

Professioneel en flexibel

WIJ KEUREN UW KLIMMATERIAAL

Problemen bij inspecties, klimmateriaal dat niet goed werkt en ongelukken. Dit zijn situaties die we liever niet meemaken. CE-ESTER draagt daarom graag bij aan het voorkomen van deze situaties door het uitvoeren van periodieke keuringen.

Wij keuren onder andere uw ladders, trappen en rolsteigers. Zo heeft u gegarandeerd veilig klimmateriaal en zullen inspecties moeiteloos verlopen door ons officiële keuringscertificaat.

Waarom keuren:

 • Het is wettelijk verplicht
 • Uw klimmateriaal is gegarandeerd in goede staat
 • Voorkom ongelukken en onveilige situaties

Uw klimmateriaal laten keuren?

prijs op maat

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst

Voldoe aan de NEN

KLIMMATERIAAL KEUREN OP LOCATIE

Wij kunnen uw klimmateriaal bij u op locatie keuren. Maar wanneer gewenst kan het klimmateriaal ook in onze werkplaats gekeurd worden. Vaak is dit afhankelijk van het type klimmateriaal, en of u meerdere arbeidsmiddelen en machines tegelijk wilt laten keuren.

In alle situaties gaan we gezamenlijk na wat voor u de beste oplossing is. We houden rekening met uw planning en proberen arbeidsmiddelen zo min mogelijk stil te laten staan. Zo worden werkprocessen maar één keer onderbroken en kunt u uw werk weer spoedig voortzetten.

Wanneer gewenst kunnen inspecties ook gecombineerd worden. Hierbij worden meerdere machines op eenzelfde dag gekeurd door onze vakkundige keurmeesters. Hierdoor besparen we beide tijd en is het mogelijk om u een scherpere prijs te bieden.

Benieuwd naar de prijzen van onze keuringen? Neem gerust contact met ons op!

Keuren Klimmateriaal - Op locatie

VAKKUNDIGE KEURMEESTERS

Bij het keuren van klimmateriaal moeten we rekening houden met diverse normen. Hieronder vallen onder andere Warenwet besluit draagbaar klimmaterieel, norm NEN 2484 (ladders en trappen) en norm NEN 2718 (rolsteigers). Uw klimmaterialen dienen te voldoen aan deze normen.

Bij CE-ESTER werken we enkel met vakkundige keurmeesters. Ons enthousiaste team bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde leden. Zij voorzien uw klimmateriaal van alle stickers, aanwijzingen en certificaten. Zo kunt u bij controle door de ARBO dienst direct en overzichtelijk laten zien dat u aan alle geldende eisen voldoet, zoals de NEN normen 2484 en 1004.

Mocht uw klimmateriaal niet aan alle vereisten voldoen? Dan nemen wij contact met u op en overleggen we over de reparaties. Wanneer u akkoord bent voeren we de reparaties uit. Zo voldoet u binnen de kortste keren weer aan alle gestelde eisen! Als het weer tijd is voor een herkeuring ontvangt u van ons een automatische herinnering.

Meer informatie
Keuren klimmateriaal - Team

CE-ESTER

ONZE VOORDELEN

CE-ESTER zorgt voor goedwerkend gereedschap in een passende werkomgeving. Bij CE-ESTER kunt u rekenen op aandacht en service. Onze specialisten gaan graag aan de slag om uw klimmateriaal te keuren. Samen gaan we voor veilig klimmateriaal!

 • Gecertificeerd partner
 • Professionele aanpak
 • Reparatie van arbeidsmiddelen
 • Praktisch en oplossingsgericht
 • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
 • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem
Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Kunnen keuringen bij ons op locatie plaatsvinden?

Ja, wij keuren vrijwel alle arbeidsmiddelen en machines op locatie. Zowel bij u op het bedrijf als op de locatie waar u op dat moment aan het werk bent.

Aanhangers worden in onze goed uitgeruste werkplaats gekeurd.

Krijgen wij een seintje als de machines herkeurd moeten worden?

U krijgt automatisch een herinnering wanneer het weer tijd is voor herkeuring. Dit gebeurt via ons online materieelbeheersysteem.

Hoeveel werkonderbrekingen zijn er tijdens de keuring?

Doordat wij al uw machines en arbeidsmiddelen keuren is er slechts 1 werkonderbreking nodig.

Samen met u plannen we in welke datum of datums het beste uitkomen en welke machines en arbeidsmiddelen als eerst gekeurd gaan worden.

Wat gebeurt er met de afgekeurde arbeidsmiddelen?

In overleg met de klant worden deze ter plaatse gerepareerd of er wordt er een offerte uitgebracht voor het herstel van het arbeidsmiddel.

Vragen betreft de keuringscertificaten?

Ontvangen wij een keuringscertificaat?

Ja, nadat uw machines of arbeidsmiddelen zijn goedgekeurd ontvangt u de juiste certificaten. U kunt dan aantonen dat de machines inderdaad naar behoren functioneren en goedgekeurd zijn om mee te werken.

Ik heb nog geen certificaten van mijn gekeurde arbeidsmiddelen ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

De certificaten kunt u terug vinden in uw persoonlijke omgeving. Hiervoor heeft u inloggegevens ontvangen. Indien dit niet het geval is, kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Waar kan ik mijn certificaten downloaden?

U kunt inloggen op uw persoonlijke omgeving via https://ce-ester.centix.com/Login.aspx met uw persoonlijke inlogcode. Heeft u geen persoonlijke inlogcode dan kunt u deze aanvragen via support@ce-ester.nl.

Ik ben mijn CENTIX wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze wijzigen?

Via https://ce-ester.centix.com/resetpassword.aspx kunt u uw wachtwoord wijzigen of een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wat is het verschil tussen keuren, inspecteren, kalibreren en valideren?

Keuren: Dit is wettelijk verplicht volgens de NEN of verzekeringsnormen. Na het keuren ontvangt u een rapportage / goedkeur sticker.

Inspecteren: Dit wordt niet wettelijk verplicht gesteld. Maar het helpt wel om machinestilstand te voorkomen.

Kalibreren: Het vergelijken van een apparaat of systeem met een standaard om de afwijking / eigenschappen vast te stellen.

Valideren: Het controleren van een methode of waarde op de juistheid en geldigheid.