Zusterbedrijf

CE-ESTER Machine Safety

Om u de beste oplossing te kunnen bieden werkt CE-ESTER Keuringsbedrijf nauw samen met zusterbedrijf CE-ESTER Machine Safety. CE-ESTER Machine Safety is door jarenlange ervaring dé expert in machineveiligheid.

CE-ESTER Machine Safety staat voor veilig werken en is gemotiveerd om elke machine in uw bedrijf veilig te maken voor gebruik. Dit doen ze met een enthousiast team gecertificeerde en gespecialiseerde vakmensen.

Nauwe Samenwerking

Door onze nauwe samenwerking kunnen uw machines zowel gekeurd als aangepast worden. Dit voorkomt stilstand en ongelukken op de werkvloer. Deze manier van werken is niet alleen veilig en efficiënt, maar ook kosten besparend.

U hoeft niet onnodig vaak uw werkzaamheden te onderbreken en heeft te maken met één bedrijf. Samen met CE-ESTER gaat u voor een betrouwbare en veilige werkomgeving!

Waarom kiezen voor CE-ESTER?

CE-ESTER Keuringsbedrijf is gespecialiseerd in het keuren van vrijwel alle werkplaatsmachines en arbeidsmiddelen in iedere branche. Hierdoor kunnen alle werkplaatsmachines en arbeidsmiddelen in één keer voorzien worden van een keuring.

Daarnaast kunnen grote reparaties door zusterbedrijf CE-ESTER Machine Safety uitgevoerd worden. Hierdoor is er slechts één werkonderbreking nodig.

VCA- en ISO-Gecertificeerd

Wij zijn VCA- en ISO-gecertificeerd door TÜV en werken met erkende keurmeesters die vakkundig, ervaren, onafhankelijk en objectief zijn. Wij keuren uw arbeidsmiddelen op locatie of in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats in Lexmond.

Aandacht & Service

Bij CE-ESTER kunt u rekenen op aandacht en service. Onze specialisten gaan graag aan de slag om uw werkplaatsmachines en arbeidsmiddelen te keuren en weer goed werkend en veilig te maken.

Onze voordelen:

  • Gecertificeerd partner
  • Professionele aanpak
  • Reparatie van arbeidsmiddelen
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Eén aanspreekpunt voor keuring van arbeidsmiddelen
  • Actueel inzicht in het online materieelbeheer systeem

Meer weten?

Stel je vraag