In

gesprek met Witte Kok

In deze serie over het team van CE-ESTER Keuringsbedrijf maken we nader kennis met Witte Kok (35). Deze geboren Rotterdammer woont samen in Barendrecht en vierde begin dit jaar zijn 12,5-jarig jubileum bij CE-ESTER. In zijn vrije tijd klust Witte graag, rijdt hij (of sleutelt hij aan zijn) motor en gaat hij gezellig met vrienden op pad.

Hoe ben je bij CE-ESTER terechtgekomen?

Witte: “Hiervoor was ik elektricien in de industrie maar ik wilde dat niet mijn hele leven blijven doen. Door een familielid kwam ik in contact met Eef, die toen net met zijn bedrijf gestart was. Eigenlijk was ik zijn eerste werknemer die in dienst kwam.”

Wat voor werk doe je precies?

Witte: “Dat is eigenlijk best divers. Als keurmeester keur ik groot materieel en daarnaast los ik storingen op en repareer ik (voornamelijk) werkplaatsmachines.”

Wanneer heb jij een geslaagde werkdag?

Witte: ”Het oplossen van moeilijke storingen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Wanneer dat lukt ga ik altijd met een blij gevoel naar huis. Ook een leuk contact met klanten of het geven van een waardevol advies maken een werkdag zeker geslaagd.”

Wat heb je bij CE-ESTER geleerd?

Witte: “Dat is echt ontzettend veel! Door het volgen van cursussen en trainingen heb ik sowieso mijn vakkennis vergroot. Daarnaast kan ik wel zeggen dat ik een enorme persoonlijke groei heb doorgemaakt. Eef zag al snel bepaalde capaciteiten in mij die ik zelf nog niet ontdekt had. Hij bood mij kansen en stimuleerde mij. Voor mij was het goed, om een duwtje in mijn rug te krijgen.”

Wat vind je het leukste aan het werken bij dit bedrijf?

Witte: “Eigenlijk zijn het heel veel factoren die het leuk maken. Zelf waardeer ik de vrijheid en de kansen die ik krijg. Ook de omgang met de collega’s is erg goed.

Wat ik misschien wel een van de leukste dingen vind is, dat ik de hele ontwikkeling van het bedrijf meemaak. Van het allereerste begin, toen we nog vanuit een schuur achter het huis werkten, tot het kwaliteitsbedrijf van vandaag.”

Hoe zie jij de toekomst voor je?

Witte: “Ik ben daar niet zo bewust mee bezig. Het is bij mij een beetje ‘Go with the flow’. Soms komen er dingen op je pad en dan verdiep ik mezelf daarin. Binnen CE-ESTER krijg je er alle mogelijkheden voor.”

Meer weten?

Stel je vraag