In

gesprek met Tomas Boogert

In deze serie over het team van CE-ESTER Keuringsbedrijf maken we nader kennis met Tomas Boogerd (26). Tomas woont samen met zijn vriendin in Gorinchem, maar zou op termijn wel weer liever naar een dorp in de regio verhuizen. In zijn vrije tijd is hij graag samen met vrienden, vindt hij het fijn om een dagje weg te gaan en houdt hij van een spel of een game.

Hoe ben je bij CE-ESTER terechtgekomen?

Tomas: “Mijn vriendin maakt regelmatig foto’s voor CE-ESTER en kent Eef goed. Ze waren op zoek naar personeel en ik had goede verhalen over het bedrijf gehoord. Zo kwam het dus tot een gesprek en mocht ik hier vorig jaar beginnen.”

Wat is jouw functie?

Tomas: In eerste instantie ben ik vorig jaar bij de support begonnen, maar dat is van korte duur geweest. Doordat er een collega uitviel werd mij gevraagd om als planner aan de slag te gaan. Dit is een functie die nog beter bij mij past en waar ik erg tevreden mee ben.”

Wanneer heb jij een geslaagde werkdag?

Tomas: “Dat is wanneer ik lekker met mijn collega’s heb kunnen werken en mijn belangrijkste taken heb afgerond. Leuke klantcontacten en de waardering van een klant is ook altijd fijn. In mijn huidige functie hoort een volle en kloppende planning daar vanzelfsprekend bij.”

Wat heb je bij CE-ESTER geleerd?

Tomas: “Dat is vooral dat je niet bang hoeft te zijn om hulp te vragen of om jezelf uit te spreken. Daarnaast zijn het vooral de specifieke zaken die bij mijn functie horen die ik geleerd heb.”

Wat vind je het leukste aan het werken bij dit bedrijf?

Tomas: “We werken met vriendelijke en vrolijke collega’s en er is een echt teamgevoel, dat maakt het erg leuk. Ook word je best vrijgelaten en dat voelt gewoon prettig. Eigenlijk is het een heel gezellig bedrijf met een gezonde ambitie.”

Hoe zie jij de toekomst voor je?

Tomas: “Binnen CE-ESTER hoop ik nog jaren in deze functie te werken. Ondertussen wil ik mezelf verder ontwikkelen en vooral meer technische vakkennis verkrijgen.

Naast mijn woonplannen heb ik privé geen grote wensen, maar als ik dan toch iets moet bedenken, dan is het met een camper door de VS rondtrekken wel een droom.”

Meer weten?

Stel je vraag