In

gesprek met Esther Verheij

In deze serie over het team van CE-ESTER maken we nader kennis met Esther Verheij (52). Esther woont in Ameide, is getrouwd en heeft 2 kinderen (22 en 26). Met zingen, shoppen, puzzelen, lezen en musea bezoeken vult ze graag haar vrije tijd. Daarnaast is Esther graag bij familieleden die erg belangrijk voor haar zijn.

Hoe ben je bij CE-ESTER terechtgekomen?

Esther: “Ik werk hier nu bijna 6 jaar en daarvoor werkte ik voor verschillende administratiekantoren in de regio. Door een tip van een oud-collega kwam ik hier op gesprek en er was direct een klik en kreeg ik deze baan aangeboden.”

Wat voor werk doe je precies?

Esther: “Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie voor de verschillende B.V. ’s. Daarnaast ben ik ook vaak bezig met HRM-werkzaamheden zoals de urenregistratie en arbeidscontracten.”

Wanneer heb jij een geslaagde werkdag?

Esther: “Als ik lekker met cijfers kan werken, want daar ben ik dol op! Wanneer ik dan aan het einde van de dag heb gedaan wat ik wilde doen, is het al snel geslaagd. Als ik daarbij ook nog wat collega’s heb kunnen helpen geeft dat een goed gevoel.”

Wat heb je bij CE-ESTER geleerd?

Esther: “Door de goede coaching van Eef ben ik vooral zelfstandiger geworden, daar kreeg ik bij vorige werkgevers minder ruimte voor. Ook kan ik beter prioriteiten stellen en zaken loslaten. Een cursus Time Management heeft mij daar zeker bij geholpen.”

Wat vind je het leukste aan het werken bij dit bedrijf?

Esther: “Het is vooral leuk dat we als een fijn team samenwerken en allemaal in dezelfde richting denken. Samen zijn we dit bedrijf! Ook krijg je interne kansen en is er voor iedereen aandacht en een luisterend oor.”

Hoe zie jij de toekomst voor je?

Esther: “Hier op het werk is het de bedoeling dat ik meer over strategische zaken ga meedenken. Dat vind ik een uitdagende ontwikkeling, waar ik veel zin in heb. Verder heb ik het gewoon erg goed naar mijn zin en hoop ik hier tot mijn pensioen te mogen werken.

Naast het werk hoop ik natuurlijk gezond oud te worden en heb ik een reis naar IJsland en een bezoek aan de Noordkaap op mijn verlanglijstje staan.”

Meer weten?

Stel je vraag